Welkom

Het zal je maar gebeuren. Je bent een tiener en plotseling stuurt je vader je zomaar weg. Voorgoed, en dat nog in opdracht van God ook! Dit overkwam Ismaël, de zoon van Abraham en Hagar. Deze afwijzing heeft diepe sporen achtergelaten in de geschiedenis van zijn nageslacht.

Toch is dat niet het einde van het verhaal. God heeft Ismaël niet echt afgewezen. Integendeel! Hij hield zielsveel van hem en die liefde heeft Hij vandaag nog voor zijn nageslacht, de etnische Arabieren. Hij heeft zelfs nog een uniek plan met de Arabische volken in het Midden Oosten.

Op deze website kun je veel informatie vinden over Ismaël en de Arabieren. Bestel en lees het boek Afgewezen en Geliefd om de boodschap van Gods liefde echt te beleven en begrijpen. Voor een voorproefje klik hier of download deze  selectie

Onvervulde profetieën over het Midden Oosten

Duizenden jaren geleden spraken profeten in Israel boodschappen van hoop uit over de landen in het Midden Oosten. Op een dag zouden velen zich tot de God van Abraham, Izak en Jakob keren en zich verzoenen met de Joden. Zie de studie Profetieën buurvolken Israel

Met de komst van de islam leek het tegenovergestelde te gebeuren en keerden de meeste Arabieren zich tegen Jezus Christus. Zouden de beloften nog in vervulling kunnen gaan?
Het antwoord is volmondig ja! God gebruikt de Islamitische revolutie in Iran en zelfs de komst van de Islamitische Staat en openbaart zich aan mensen die in wanhoop leven.

Bekijk de video hier voor enkele getuigenissen.

Voor de volledige film, ga naar Streams in the Desert

Let op: de video is in het Engels

Lezers zeggen…

Toen ik begon te lezen, kon ik niet meer stoppen. Ik ben nu al op de helft.
Sjaak

De Bijbelse verhalen gingen helemaal leven. Ik kan me voorstellen dat het echt zo gebeurd is.
Mirjam

Het boek leest heel prettig. Wat een bijzondere combinatie van verhalen met terugblikken en daarnaast ook nog eens uitgebreide informatie op het internet.
Jakob