Welkom

Het zal je maar gebeuren. Je bent een tiener en plotseling stuurt je vader je zomaar weg. Voorgoed, en dat nog in opdracht van God ook! Dit overkwam Ismaël, de zoon van Abraham en Hagar. Deze afwijzing heeft diepe sporen achtergelaten in de geschiedenis van zijn nageslacht.

Toch is dat niet het einde van het verhaal. God heeft Ismaël niet echt afgewezen. Integendeel! Hij hield zielsveel van hem en die liefde heeft Hij vandaag nog voor zijn nageslacht, de etnische Arabieren. Hij heeft zelfs nog een uniek plan met de Arabische volken in het Midden Oosten.

Op deze website kun je veel informatie vinden over Ismaël en de Arabieren. Bestel en lees het boek Afgewezen en Geliefd om de boodschap van Gods liefde echt te beleven en begrijpen. Voor een voorproefje klik hier of download deze  selectie

Nieuw

Animatiefilmpje van 3 minuten over hoe God met Ismael omging. Dit heeft grote consequenties voor zijn nakomelingen – veel van de huidige Arabieren in het Midden Oosten.

Luister naar een radio interview met Laurens de Wit!

Lezers zeggen…

Toen ik begon te lezen, kon ik niet meer stoppen. Ik ben nu al op de helft.
Sjaak

De Bijbelse verhalen gingen helemaal leven. Ik kan me voorstellen dat het echt zo gebeurd is.
Mirjam

Het boek leest heel prettig. Wat een bijzondere combinatie van verhalen met terugblikken en daarnaast ook nog eens uitgebreide informatie op het internet.
Jakob